Actiecode Telsell.com – € 10 Korting op Kool Grill Barbecue !

Actiecode Telsell.comActiecode Telsell voor € 10 Korting op de Kool Grill Barbecue ! Bij Tel Sell bestel je nu de Kool Grill Barbecue met € 10 korting. De Kool Grill BBQ is de originele rookvrije houtskool barbecue met ingebouwde ventilator. De ideale BBQ voor indoor en outdoor gebruik…

Voordelen van de Kool Grill Barbecue:

Binnen en buiten te gebruiken,
Werkt met echte houtskool,
Ingebouwde ventilator voor luchtcirculatie en temperatuur controle,
Ingebouwde olie opvangbak,
Inclusief gratis opbergtas,
Snel op temperatuur,
Veilig en lichtgewicht,
Perfect voor flats waar normale BBQ’s niet zijn toegestaan,
Ruime grill geschikt voor 4-6 personen,
Eenvoudig schoon te maken.

Deze TelSell actiecode is geldig t/m 14-08-2016 dus bestel snel.

De TelSell actiecode wordt zichtbaar op deze pagina en TelSell.com wordt geopend in een nieuw venster als je op de button hieronder klikt. Vervolgens kun je de code kopiëren en invoeren in je winkelwagen.

De Kool Grill Barbecue is een rookvrije houtskool grill met vele opties. Je kunt grillen en bakken op de bakplaat. De ventilator onder het houtskool zorgt ervoor dat je de temperatuur kunt reguleren.

Na gebruik is de barbecue zeer eenvoudig schoon te maken omdat je alleen de opvangbak en het rooster schoon hoeft te maken. De barbecue zal niet roken omdat het vet in de speciale opvangbak wordt opgevangen en niet op de hete kolen kan druppelen.

Omdat de Kool Grill op echte kolen werkt krijg je de karakteristieke barbecue smaak die je bij elektrische grillen en gas-barbecues niet krijgt. Maar omdat de Kool Grill geen rook ontwikkeling kent kun je de barbecue ook binnen gebruiken of op balkons van flats waar normaal gesproken niet gebarbecued mag worden.

Dankzij de ingebouwde ventilator die op 4 AA batterijen werkt (meegeleverd) komen de kolen snel op temperatuur en kun je al na enkele minuten beginnen met grillen. Met de fan kun je ook de temperatuur van de barbeque regelen.

Hoe werkt het ?

Vul de houder op de bodem van de barbecue met een beetje brandgel of brandpasta en steek dit aan. Daarna plaats je de houtskoolhouder en vult die met ongeveer 150 g houtkool. Zet de ventilator aan zodat de kolen snel op de juiste temperatuur komen.
Vergrendel de grillplaat waarna de barbecue veilig gebruikt kan worden.
De kolen kunnen er niet uitvallen en de buitenkant wordt niet heet waardoor de BBQ veilig te verplaatsen is.

Nadat je klaar bent maak je de Kool Grill BBQ eenvoudig schoon door de vetopvangbak en grillplaat in de vaatwasser te plaatsen.

De Kool Grill wordt nu geleverd met een handige draagtas zodat je hem makkelijk overal mee naar toe kunt nemen.