Kortingsbon XL-S Medical – 33% Korting !

XLS Medical KortingsbonKortingsboncode XL-S Medical voor 33% Korting ! Bestel nu XLS Medical in de officiële XL-S Medical webshop en ontvang maar liefst 33% korting op je bestelling met deze kortingscode..

XL-S Medical biedt verschillende producten die je naast de maaltijden gebruikt.

Je kan kiezen voor tabletten die je met water inneemt, of voor poedersticks die je zonder water kan innemen en makkelijk overal mee naar toe kan nemen.

Door XL-S Medical te gebruiken tijdens het afvallen, kun je meer gewicht verliezen dan wanneer je alleen beter eet en meer beweegt.

XL-S Medical Vetbinder bindt tot 28% van de vetinname, zorgt voor een verminderde eetlust en is goed voor de stoelgang.

XL-S Medical Max Strength vermindert de calorie opname uit koolhydraten, suikers en vetten en helpt je daardoor sneller gewicht te verliezen dan wanneer je enkel gezond eet en meer beweegt.

XL-S Medical Hunger Buddy is een doeltreffend product om de eetlust, het hongergevoel en dwangmatige eetgewoonten te beheersen.
Het helpt je om hongeraanvallen tegen te gaan.

Alle producten van XL-S Medical bevatten natuurlijke ingrediënten en de werking van XL-S Medical is wetenschappelijk bewezen.

Bestel nu met maar liefst 33% korting tot eind december.

Deze kortingscode is geldig t/m 31-12-2016 en op het gehele assortiment.

De XLS Medical kortingscode wordt zichtbaar op deze pagina en de officiële XL-S Medical webshop wordt geopend in een nieuw venster als je op de groene button hieronder klikt. Vervolgens kun je de kortingscode kopiëren en invoeren in je winkelwagen voor 10% korting.